Habru Medische techniek onderzoeksbanken logo

Wie zijn wij

Habru medische techniek is producent van de Mini Multo onderzoeksbank die onder de gebruikers ook wel ‘de NHG-onderzoeksbank’ wordt genoemd. Wij zijn trots op het feit dat de volledige productie van de onderzoeksbank in Nederland plaats vind. Het model Mini-Multo is samen met een werkgroep van de Commissie Praktijkvoering van het Nederlands Huisartsen Genootschap ontwikkeld. Door deze samenwerking zijn veel praktische oplossingen en mogelijkheden in onze onderzoeksbanken verwerkt. Door de vele extra’s bestempelt de werkgroep de Mini-Multo tot de kleine onderzoeksbank met grote mogelijkheden. Veel van deze mogelijkheden vindt u ook terug in de andere onderzoeksbanken. Door het unieke bouwsysteem kan de bank altijd worden geleverd in een uitvoering die voldoet aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Wij bieden de medisch specialist de mogelijkheid om de onderzoekbank optimaal samen te stellen zodat hij voldoet aan de wensen van de specialist.

Keuze mogelijkheden

Mogelijkheden

Habru medische techniek biedt u verschillende keuze mogelijkheden voor uw onderzoeksbank. U kunt kiezen of u de onderzoeksbank op wielen, poten of wiel/poot verstelling wilt hebben.

Prijslijst

Download Prijslijst

Download onze prijslijst in PDF formaat. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen neem dan contact met ons op via dit formulier of telefoon.

Specificaties

Onderzoeksbank samenstellen

Bij Habru medische techniek produceren wij verschillende modellen. Voor meer specificaties over een betreffende modellen hebben wij voor u een overzicht gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Uw specialist in onderzoekbanken sinds 1975