Habru Medische techniek onderzoeksbanken logo

Keuze mogelijkheden

MMEN

De MMEN heeft als grote voordeel dat, met name door de driedelige constructie, deze bank naast ruimte besparend is ook voor alle voorkomende onderzoeken en behandelingen te gebruiken is.

De MMEN is standaard voorzien van twee traploos verstelbare voetsteunen voor gynaecologisch onderzoek, terwijl houders en kniesteunen als accessoires leverbaar zijn. In combinatie met de lampenrail (25mm x 10mm, voor bijvoorbeeld de veel gebruikte Heine onderzoek lamp) en elektronische voetbediening is dit model ook zeer geschikt als behandelbank.

Een ruimte besparende papierrolhouder voor papierrollen tot een breedte van 60 cm behoord tot de standaard uitrusting.

MME-ZL

Bij de ontwikkeling van de MME onderzoekbank is optimaal rekening gehouden met de werksituatie en de beschikbare ruimte in de gemiddelde Nederlandse huisartsenpraktijk.

Dit model heeft een traploos uitschuifbaar voetengedeelte zodat de afmeting kan worden terug gebracht naar 150x70 cm. Het uitschuifgedeelte is zodanig geconstrueerd, dat een patiënt hierop kan plaatsnemen zonder gevaar voor kiepen van de bank.

De standaard papierrol is onder het hoofdvlak weggewerkt en biedt plaats voor een papierrol tot een breedte van 60 cm.

MMEL

Onderzoekbank type MMEL is een drie-delige onderzoekbank die leverbaar is in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedere gebruiker de juiste onderzoekbank.

Alle types zijn standaard voorzien van verstelbare voetensteunen voor gynaecologisch onderzoek een papierrolhouder voor een papierrol van 60 cm. De bank heeft tevens de mogelijkheid tot plaatsing van kniesteunen.

MMS

Het model Mini-Multo Standaard is samen met een werkgroep van de Commissie Praktijkvoering van het Nederlandse Huisartsen Genootschap ontwikkeld. Door deze samenwerking zijn veel praktische oplossingen en mogelijkheden in deze onderzoekbank verwerkt.

Door de vele 'extra’s' bestempelt de werkgroep de Mini-Multo Standaard tot de kleine onderzoekbank met veel mogelijkheden. Veel van deze mogelijkheden vindt u ook terug in de andere onderzoekbanken. Door het unieke bouwsysteem kan de bank altijd worden geleverd in een uitvoering die voldoet aan de persoonlijke wensen van de gebruiker.

MME-ML

Onderzoekbank type MME-ML is een drie-delige onderzoekbank die leverbaar is in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedere gebruiker de juiste onderzoekbank.

Alle types hebben een uitschuifbaar voetendeel. Dit model heeft een traploos uitschuifbaar voetengedeelte zodat de afmeting kan worden terug gebracht naar 150x70 cm. Het uitschuifgedeelte is zodanig geconstrueerd, dat een patiënt hierop kan plaatsnemen zonder gevaar voor kiepen van de bank.

De onderzoek is standaard voorzien van een papierrolhouder voor een papierrol van 60 cm. De bank heeft tevens de mogelijkheid tot plaatsing van kniesteunen.

2D

Onderzoekbank type 2D is een twee-delige onderzoekbank. Deze onderzoekbank heeft een extra lang liggedeelte. Het hoofgedeelte is met een gasveer traploos verstelbaar. De onderzoek is standaard voorzien van een papierrolhouder voor een papierrol van 60 cm.

Kleuren

Onze onderzoeksbanken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bekijk onderstaande PDF files voor alle mogelijkheden.

Overzicht kleuren en kleurnummers Silvertex

Overzicht kleuren en kleurnummers Valencia

Keuze mogelijkheden

Mogelijkheden

Habru medische techniek biedt u verschillende keuze mogelijkheden voor uw onderzoeksbank. U kunt kiezen of u de onderzoeksbank op wielen, poten of wiel/poot verstelling wilt hebben.

Prijslijst

Download Prijslijst

Download onze prijslijst in PDF formaat. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen neem dan contact met ons op via dit formulier of telefoon.

Specificaties

Onderzoeksbank samenstellen

Bij Habru medische techniek produceren wij verschillende modellen. Voor meer specificaties over een betreffende modellen hebben wij voor u een overzicht gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Uw specialist in onderzoekbanken sinds 1975